PTT Başmüdürü Afşinden KAYSOya ziyaret

PTT Başmüdürü Afşinden KAYSOya ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Kayseri PTT Başmüdürü İhsan Afşin, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydakı makamında ziyaret etti.
     Afşini KAYSOda görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boydak, PTTnin son yıllardaki atılımları ile Türkiyenin yüz akı kuruluşlarından biri konumuna geldiğini söyledi.
     PTTnin Türkiyede bankacılık hizmetleri dahil birçok hizmete imza attığını, beş bine yakın nokta ile en geniş ağa sahip bir kuruluş olduğunu ifade eden Başkan Boydak, Vatandaşlarımız adına bu hizmetlerinden dolayı PTTye teşekkür ediyoruz. Kayserimizde de yatırımları devam ediyor. Son bir yıldır hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşanmaktadır. Hizmetlerinin artarak devam etmesi bizleri de mutlu etmektedir. Kayseri Sanayi Odası olarak kendilerine her konuda desteğe hazır olduğumuzu belirtiyor, Sayın Başmüdür nezdinde tüm personele teşekkür ediyorum dedi.
     Kayseriye bir yıl önce geldiğini ifade eden Afşin ise, Kayseri gibi Türkiyenin yıldız kentlerinden birinde hizmet yapıyor olmaktan gurur duyduğunu söyledi.
     Son bir yıl içerisinde Kayseri il merkezindeki tüm şubelerini yenilediklerini açıklayan Afşin, Şubelerimizde elektrik tahsilâtına başladık. Vatandaşlarımız ekstra ödemeden tahsilâtlarını yapabiliyor. 200ün üzerinde bankacılık kaleminde iş yapıyoruz. Özellikle kargo konusunda çok yetkin ve geniş bir ağa sahibiz. Ücret konusunda çok cazip olduğu için sanayicilerimiz ve tüccarlarımız bizi tercih ediyorlar. Bundan da memnuniyet duyuyoruz. Yatırımlarımız devam edecek. Kayserimize daha konforlu ve üst seviyede hizmet etme gayreti içerisinde olacağız. Vatandaşımız şehir içerisinde yürüme mesafesinde PTTye ulaşacaktır diye konuştu.
     Ziyaretin sonunda Afşin, Boydaka ziyaret anısına 10. Türkçe Olimpiyatları pullarını hediye etti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber PTT Başmüdürü Afşinden KAYSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER