Rahminden 6 kiloluk kitle çıkarıldı

Rahminden 6 kiloluk kitle çıkarıldı -Trabzonda karın ağrısı ve şişkinlik şikayetiyle hastaneye başvuran kadının rahminden 6 kilo ağırlığında kitle alındı


TRABZON (A.A) - Trabzonda karın ağrısı ve şişkinlik şikayetiyle hastaneye başvuran kadının rahminden 6 kilo ağırlığında kitle çıkarıldı.
     Giresunun Eynesil ilçesinde yaşayan ve uzun süredir karın ağrısı, kanama ve kusma gibi şikayetleri bulunan Emine Bakır (50), Vakfıkebir Devlet Hastanesine müracaat etti.
     Yapılan tetkikler sonucunda Bakırın yaklaşık 50 gram olması gereken rahminin, kitle nedeniyle 6 kilograma ulaştığı tespit edildi. Bakır, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Kemal Haliloğlu ile Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. İmdat Çıtlak tarafından ameliyat edildi.
     Çıtlak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tetkikler sonrasında hastanın karın bölgesinin üçte ikisini dolduracak büyüklükte kitle tespit ettiklerini belirterek, Bu durum üzerine ameliyat gerçekleştirdik. Yaklaşık iki saat süren başarılı bir ameliyatla hastanın rahmiyle 6 kiloluk kitleyi aldık. Hastamızın sağlık durumu gayet iyi. Birkaç gün içinde taburcu etmeyi planlıyoruz dedi.
     Emine Bakırın eşi Ali Bakır, eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu anlatarak, Eşimin yaklaşık iki yıldır çeşitli şikayetleri vardı ancak korktuğu için hastaneye gitmek istemiyordu. Artık ağrılara dayanamayınca doktora gitmek durumunda kaldı ve karnında 6 kiloluk kitle olduğunu öğrendik. Başarılı bir ameliyatla kitle alındı. İnşallah artık ağrısı ve diğer şikayetleri ortadan kalkacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Muhammet Taş / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Rahminden 6 kiloluk kitle çıkarıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER