Ramazan Bayramına doğru

Ramazan Bayramına doğru -Gümüşhane Valisi Mayda: Bayramlar, birlik ve beraberlik hislerinin ön plana çıktığı önemli günlerdir


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, bayramların, birlik ve beraberlik hislerinin ön plana çıktığı önemli günler olduğunu bildirdi.
     Vali Mayda, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, böyle özel günlerin birlikteliği geliştirecek bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini belirtti.
     Bayram sevincinin herkesle paylaşılması gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bayramlar, birlik ve beraberlik hislerinin ön plana çıktığı önemli günlerdir. Bayram sevincini, sadece yakınlarımızı değil yoksulları, yetimleri, düşkün ve yaşlılar ile ilgiye muhtaç herkesi ziyaret ederek, onlarla birlikte paylaşmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi ön plana çıkarmalıyız. Son günlerde ülkemizde meydana gelen terör olaylarında şehit düşen kahraman güvenlik görevlilerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı ve sabır, kahraman gazilerimize de sağlıklı uzun ömür dilerim. Bu duygular içinde, tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık, esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı yüce Allahtan temenni ediyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Ramazan Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER