Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor -Lapseki ve Eceabat ilçelerinde bayramlaşma düzenlendi


ÇANAKKALE (A.A) - Ramazan Bayramı nedeniyle Lapseki ve Eceabat ilçelerinde bayramlaşma töreni düzenlendi.
     Lapsekide kaymakamlık tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Öğretmenevindeki törene Çanakkale Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya ile protokol üyeleri katıldı.
     Bayramlaşma daha sonra ilçe jandarma komutanlığında devam etti.
     Törene Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emrah Avdan, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, AK Parti İlçe Başkanı Murat Gürşen, CHP İlçe Başkanı Nejdet Turgay ve daire müdürleri katıldı.
    
     -Eceabattaki bayramlaşma-
    
     Eceabatta sabahın erken saatlerinde camilere akın eden vatandaşlar bayram namazını kıldılar. Namazın ardından bayramlaşan vatandaşlar Arakandaki Müslümanlara da yardım ellerini uzattı.
     Cami imamı Hasan İnan, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, ilahi rahmetin af ve mağfiretin dalga dalga yayıldığı, dini heyecanın zirveye çıktığı günlerden sonra, Ramazan Bayramının ulaşmanın sevincinin yaşandığını belirterek, Bizleri bu günlere ulaştıran Yüce Allaha sonsuz hamt ve senalar, Onun sevgili Resulüne binlerce salat ve selam olsun dedi.
     Buradaki bayramlaşmanın ardından vatandaşlar ilçe kabristanlığına giderek yakınların mezarlarını ziyaret etti, dualar okudu.
    
     Muhabir: Bülent Ersöz - Ercan Özçetin / Burak Akay
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ramazan Bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER