Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor -AK Parti Erzurum İl Teşkilatında bayramlaşma gerçekleşti


ERZURUM (A.A) - AK Parti Erzurum İl Teşkilatında bayramlaşma programı gerçekleşti.
     Palandöken ilçesindeki bir çay bahçesinde AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşmaya, İl Başkanı Murat Kılıç, milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, Fazilet Dağcı Çığlık, Muhyettin Aksak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ilçe belediye başkanları, partinin gençlik ve kadın kolları üyeleri katıldı.
     Milletvekili Aksak, yaptığı konuşmada, Hakkari-Van karayolunda teröristlerce şehit edilen iki askerin yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunarak, terör örgütünün köşeye sıkıştıkça saldırganlaştığını söyledi.
     BDPnin, terör örgütü PKK ile yaptığı görüşmelere değinen Aksak, şöyle konuştu:
     Hiç kimse Kürt kardeşlerimizle PKKyı bir tutmasın. Zaten kimsenin öyle bir lüksü olamaz. Kandırdıkları gençleri dağa çıkartıp, askerimize kurşun sıkanlarla, oturup görüşenlerin zihniyetleri ve amaçları ortadadır. Bu konuda savcılarımızın gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Mehmetçik terör örgütünün üzerine gittikçe, onlar iyice saldırganlaşıyor. Teröristlerin ağır kayıp vermesine farklı kelimeler kullanmak isterdim ama bugün bayram. Kimse unutmasın bugün olduğu gibi yarın da ülkemizi bölmek isteyenlere gereken ders verilecektir.
     Program, partililerin bayramlaşmasının ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Ramazan Bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER