Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı -Artvin Emniyet Müdürü Salmaner: Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren, milletin ruh bilincini güçlendiren bayramlar, kültürümüzün en önemli unsurlarıdır


ARTVİN (A.A) - Artvin Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren, milletin ruh bilincini güçlendiren bayramların, kültürün en önemli unsurları olduğunu bildirdi.
     Salmaner, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk milletini güçlü kılan büyük medeniyet geleneğinin, derin kültürel varlığın ve manevi değerlerin kazandırdığı dayanışma ruhunun en büyük miras olduğunu belirtti.
     Dostluk, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğunluk kazandığı bayramlarda, bu manevi atmosferin daha fazla ortaya çıktığını ifade eden Salmaner, şunları kaydetti:
     Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren, milletin ruh bilincini güçlendiren bayramlar, kültürümüzün en önemli unsurlarıdır. Emniyet Müdürlüğü personeli olarak siz değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur ve güven içinde geçirmeleri için personelimiz 24 saat görevi başındadır. Artvinli hemşehrilerimizin karşılaştığı her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikayet ve yardım talepleri için 155 polis imdat telefonu her an hizmetinizdedir. Bu vesile ile şahsım ve personelim adına tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle anar, kahraman gazilerimize ve emeklilerimize şükranlarımızı sunar, devletimizin bağımsız ve bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER