Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı -AK Parti Pazar İlçe Başkanı Yıldız: Bayramlar millet olma şuurunun ve dini duyguların doruk noktasına ulaştığı günlerdir


RİZE (A.A) - AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, bayramların millet olma şuurunun ve dini duyguların doruk noktasına ulaştığı günler olduğunu bildirdi.
     Yıldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, heyecan ve özlemle bekledikleri bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     İçeride terör örgütünün mübarek ay dinlemeden gerçekleştirdiği insafsız eylemler ve çok sayıda insanımızı şehit etmesi elbette yüreğimizi yakmıştır. Diğer taraftan İslam coğrafyasında yaşanan toplu katliamlar, kadın ve çocuklarımızın acımasızca katledilmesi bizi üzüntüye boğmaktadır. Bir Ramazan ayından sonra bayrama kavuşmuş olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ancak sözünü etmiş olduğumuz bu olaylar elbette bizi burukluğa sevk ediyor. Cenabı haktan ilçemiz, ülkemiz ve İslam alemine huzurlu bir bayram yaşatmasını diliyoruz.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER