Ramazan Bayramına doğru

Ramazan Bayramına doğru -DSP Yüreğir İlçe Başkanı Remzi Zeren bir mesaj yayımladı


ADANA (A.A) - Demokratik Sol Parti(DSP) Yüreğir İlçe Başkanı Remzi Zeren, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Zeren mesajında bayramların, sevgi, barış, hoşgörü ve merhamet duygularının manevi yönden hissiyatının yaşandığı kutlu ve mutlu günler olduğunu belirtti.
     İbadet ve hoşgörü ile geçirilen Ramazan ayından sonra bayram sevincine erişmenin mutluluk verici olduğunu ifade eden Zeren, bu tür günlerin birlik, beraberlik ve bütünlük sağladığını kaydetti.
     Birlik ve beraberliğin en güzel sembollerinden olan ve herkese tarifsiz duygular yaşatan Ramazan Bayramının güzel geçirilmesi temennisinde bulunan Zeren, şunları kaydetti:
     Manevi yönden büyük değeri olan bu özel günleri gelecek nesillere en güzel şekilde bırakabilmek için bayramlarımızı büyüklerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımızla hep birlikte karşılamalı, değer yargılarımıza sahip çıkarak geçmiş ile gelecek arasındaki kültür köprülerimizi sağlamlaştırmalıyız. Milli ve manevi duygularla sosyal sorumluluk bilincinin en üst seviyede yaşandığı bayramlarda, bu güzellikleri vatandaşlarımızla paylaşmak, toplumumuzun yardım ve desteğe muhtaç kesimine devletin sıcak ilgi ve şefkatini göstermek büyük önem taşımaktadır. Mübarek Ramazan ayını bir kez daha gelene kadar özleyecek olan milletimizle hep birlikte nice Bayramlara ulaşmayı dilerken tüm Adanalı hemşehrilerimin, milletimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle tebrik eder, mutlu bir bayram geçirmeyi Yüreğir ve ülke olarak temenni ederim.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Ramazan Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER