Rektör Gökbel Şampiyon Sporcuları Ağırladı

Rektör Gökbel Şampiyon Sporcuları Ağırladı


KONYA (A.A) - Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinin davetlisi olarak Konyaya gelen milli sporcular, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbeli makamında ziyaret etti.
     Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim elemanlarıyla rektörlük binasına gelen şampiyon sporculardan eski milli halterci Halil Mutlu, milli güreşçi Rıza Kayaalp ve milli güreşçi Nazmi Avluca, burada Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel tarafından karşılandı.
     Sporcuları Konyada ve üniversitede ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Gökbel, şunları kaydetti:
     Selçuk Üniversitesi olarak öğrencilerimizin sosyal ve sportif etkinliklerde daha fazla yer alabilmeleri bizler için çok önemli. Bu kapsamda öğrencilerimizin daha fazla spor yapabilmeleri ve boş zamanlarını sporla değerlendirebilmeleri için bir takım çalışmalar yürütüyoruz. Ayrıca öğrencilerimizi milli sporcularımız gibi sektörün önde gelen başarılı isimleriyle bir ayara getirerek, onların ufuklarını açmak adına önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum.
     Başarı hikayelerini Rektör Gökbel ile paylaşan eski milli halterci Halil Mutlu ise disiplinli bir şeklide çalıştıkça şampiyonlukların ardı ardına geldiğini belirterek, Türk sporuna en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olduğunu ifade etti.
     Diğer şampiyon sporcular da Selçuk Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelmekten duydukların memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaret sonunda Rektör Gökbel, şampiyon sporcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Rektör Gökbel Şampiyon Sporcuları Ağırladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER