Rektör Kılıçtan kimsesiz çocuklara ziyaret

Rektör Kılıçtan kimsesiz çocuklara ziyaret


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, kimsesiz çocukları ziyaret etti.
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Nevşehir Yetiştirme Yurdunda kalan kimsesiz çocukları ziyaret eden Rektör Kılıç, öğle yemeğini de burada çocuklarla birlikte yedi.
     Daha sonra yurt ve yurtta kalan öğrencilerle ilgili Kılıça bilgiler veren Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ve Yurt Müdürü Mustafa Okgerman, yetiştirme yurdunda 13-18 yaş arası 48 çocuğun bulunduğunu, bunlar arasında Irak, Pakistan ve Afganistan uyruklu çocukların da yer aldığını ve bakımından eğitimlerine kadar her şeye büyük önem verdiklerini ifade ettiler.
     Kimsesiz çocukların bakımının ve yetiştirilmesinin ulvi bir görev olduğunu belirten Rektör Kılıç da, bir anne olarak çocuk yetiştirmenin önemini en iyi bilenlerden biri olduğunu ve her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.
     Ziyarette, NEÜ Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nimet Karataş, Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Okutman Rahşan Kolutek de hazır bulundu.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Rektör Kılıçtan kimsesiz çocuklara ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER