Reyhanlıdaki bombalı saldırılar

Reyhanlıdaki bombalı saldırılar -MHP Adana İl Başkanı İzgioğlu ve ÇGC Başkanı Esendemir mesaj yayımladı


ADANA (A.A) - MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, Reyhanlıdaki bombalı saldırılarla ilgili mesaj yayımladı.
     İzgioğlu, mesajında, AK Partinin Suriye politikasını eleştirerek, yabancı istihbarat ajanlarının bölgede cirit attığını iddia etti.
     "Saldırıların kaynağı, planlayıcıları ve uygulayıcıları kim olursa olsun Reyhanlıdaki kanlı saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum" ifadesini kullanan İzgioğlu, hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.
     Esendemir de Türkiyenin çok önemli bir süreçten geçtiğini, dış mihrakların tahrikiyle huzur ortamının bozulmak istendiğini bildirdi.
     Anneler Gününde, Türkiyede anaların ağlatılmasının derin üzüntüsünün yaşandığını kaydeden Esendemir, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Reyhanlıda hain eller tarafından patlatılan bombalar çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına neden oldu. Saldırı, ülkemizi derin üzüntüye sevketmiş, annelerin Anneler Gününde ağlamasına neden olmuştur. Kardeşi kardeşe düşürme amacı ile gerçekleştirildiğini düşündüğümüz bu saldırılar amacına ulaşamayacaktır. Türk halkı bu tür provokasyonlara izin vermeyecektir. Hain saldırıyı gerçekleştirenleri nefretle kınıyor, olayda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifa diliyom."
    
     Muhabir: Adana / İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Reyhanlıdaki bombalı saldırılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER