Reyhanlıdaki bombalı saldırılar

Reyhanlıdaki bombalı saldırılar -CHP Grup Başkanvekili Tarhan: "Nedenleri ile sorumlularıyla ve kanıtlarıyla hiçbir kuşkuya yer bırakmaksızın; bu konunun, bu sorunun, bu terör saldırısının çözüme ulaşması lazım" (Fotoğ


AMASYA (A.A) - CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, Reyhanlıdaki bombalı saldırılara ilişkin, "Nedenleri ile sorumlularıyla ve kanıtlarıyla hiçbir kuşkuya yer bırakmaksızın; bu konunun, bu sorunun, bu terör saldırısının çözüme ulaşması lazım" dedi.
     Amasyaya gelen Tarhan, partisinin il başkanlığını ziyaretinde, CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal ve İl Başkanı Hüseyin Duran ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
     Reyhalıda yaşamını yitirenlerin ailelere başsağlığı dileyen Tarhan, "Bu hafta çok büyük bir acı yaşadık Reyhanlıda... Öncelikle kaybettiğimiz yurttaşlarımıza rahmet, ailelerine sabır diliyorum" diye konuştu.
     Saldırının çok yönlü incelenmesi gerektiğini vurgulayan Tarhan, şunları kaydetti:
     "Evlatlarını kaybetmiş aileler orada. Kesinlikle ortaya çıkartılması lazım. Nedenleri ile sorumlularıyla ve kanıtlarıyla hiçbir kuşkuya yer bırakmaksızın; bu konunun, bu sorunun, bu terör saldırısının çözüme ulaşması lazım. Şu an ikna olmuş değiliz. Toplum olarak da ana muhalefet partisi olarak da kuşkularımız var. Bir çok söylenti var. Halkın dile getirdiği, birebir bize aktardığı... Bu soru işaretlerinin bir an önce giderilmesi gerekiyor."
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Reyhanlıdaki bombalı saldırılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER