Rize İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı

Rize İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı


RİZE (A.A) - Rize İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
     Vali Nurullah Çakır başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Mehmet Özer, İl Jandarma Komutanlığından Jandarma Yarbay Nedim Selbisu, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Altay, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdür Vekili Kenan Yücel, Rize Barosu Başkanı Ateş Hatinoğlu, Çaykur Rizespor Kulübü yöneticileri ve diğer yetkililer katıldı.
     Toplantıda, Rizede gerçekleştirilecek bütün spor müsabakaları ile 30 Eylül 2012 Pazar günü Rize Yeni Şehir Stadında oynanacak PTT 1. Lig Çaykur Rizespor-Samsunspor futbol müsabakası esnasında, istenmeyen olayların önüne geçebilmek adına alınacak önlemler için yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi.
     Vali Çakır, toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Rizenin Yeni Şehir Stadının mevcudiyeti ile dünya ölçeğinde bir sınava çıkacağını belirterek, Rize, 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında ülkemizde düzenlenecek olan FIFA U20 Dünya Kupasına ev sahipliği yapacak olan yedi ilden biri. Bu kadar kıymetli bir organizasyona ev sahipliği yapmamız bizim için bir onurdur dedi.
     Bu onuru geleceğe taşıyabilmek için bu yılın bir sınav niteliğinde olduğunu ifade eden Çakır, şunları söyledi:
     Bu doğrultuda yapacağımız tüm çalışmalar 2013 organizasyonunun bir tatbikatı niteliğinde olacaktır. İnanıyorum ki başta Samsunspor maçı olmak üzere Rize taraftarları, yöneticileri ve oyuncularıyla birlikte fair play ruhuna uygun davranacak ve bir defa daha Süper Ligde olma arzusunun sinyallerini verecektir. Taraftarlarımıza bu konudaki itimadımız tamdır. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte güvenlik birimlerimizde bu konudaki tüm tedbirleri alacaktır.
     Vali Çakır, Çaykur Rizespor önceliğinde, PTT 1. Liginde mücadele eden ve Spor Toto Süper Lige çıkma mücadelesi veren tüm kulüpler ile kendi liglerinde mücadele eden amatör spor kulüplerine başarılar diledi.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Rize İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER