RTSO ile Akbank arasında kredi anlaşması

RTSO ile Akbank arasında kredi anlaşması imzalandı -Anlaşma kapsamında, işini büyütmek için yatırım yapmak isteyenlere uygun koşullarda finansman desteği de sağlanacak


RİZE (A.A) - Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) ile Akbank arasında üyelerinin düşük faizle kullanabileceği kredi anlaşması imzalandı.
     Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu ile Akbank Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Murat Can Korkmaz arasında RTSOda imzalanan protokolle oda üyelerine bankacılık işlemlerinde avantajlar içeren KOBİ Destek Paketi, yatırım kredisi, ticari gayrimenkul kredileri, taksitli ticari kredileri, gayrinakdi kredileri ve dış ticaretin finansmanı amacıyla krediler ile aidat tahsilat sistemi sunularak, avantaj sağlanacak.
     KOBİ Destek Paketinde, KOBİ Destek Kredisi, POS hizmetleri, çek karnesi, iş yeri ve POS plus sigortası, şirket kredi kartı, otomatik ödeme talimatı, vergi-SGK ödemeleri yer alırken, paket avantajlarından yararlanmak için üyelerin KOBİ Destek Kredisi, Ticari Artıpara Kredisi ve kredi kartı sahibi olması gerekiyor.
     Anlaşma kapsamında, işini büyütmek için yatırım yapmak isteyenlere uygun koşullarda finansman desteği sağlanacak. Protokol kapsamında çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalardan gelen yatırım kredisi talepleri için 1-2 yıl anapara ödemesiz döneme sahip uzun vadeli ya da orta vadeli finansman imkanı sunulacak. Yeni fabrika, depo, ofis katları, hastane binası, turizm yatırımı, dükkan, alışveriş merkezi, satış yeri, büro gibi yatırım yapmak isteyen firmalara da uygun koşullarda iş yeri kredisi kullandırılacak.
    
     -Verilen destek, istihdama katkı olarak geri dönecektir-
    
     Ofluoğlu, ekonominin can damarı olan esnaf ve küçük işletmelere yapılacak her türlü desteğin ülke ekonomisine ivme kazandıracağını belirterek, Verilen destek, ekonominin canlanması ve istihdama katkı olarak geri dönecektir. Üretim, ülkelerin refah düzeyinin artması ve kalkınmasındaki en büyük itici güçtür. Bankaların bu alanda üzerlerine düşen desteği sağlaması işletmecileri memnun etmektedir dedi.
     Korkmaz ise Akbank olarak ticari işletmelerin yeni koşullara göre değişen ihtiyaçlarını belirleyip özel ürün hazırladıklarını ifade ederek, Hazırladığımız özel ürün, hizmet ve çözümleri Rize iş dünyasının hizmetine sunduk. Geliştirdiğimiz özel ürün, hizmet ve çözümler ile Türkiye ekonomisinin dinamosu olan ticari işletmelere güç veriyor. Ticaret ve sanayi odalarına yönelik çalışmalar, odalara bağlı üyelerin ticari faaliyetlerine destek olmak üzere Türkiye genelinde işbirlikleri başlattık diye konuştu.
     (MS-MK)
<< Önceki Haber RTSO ile Akbank arasında kredi anlaşması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER