Saadet Partisi Söz Mahallede programı

Saadet Partisi Söz Mahallede programı


BARTIN (A.A) - Saadet Partisi İl Başkanlığınca 5 ayrı mahallede düzenlenen Söz Mahallede toplantılarının sonuçları açıklandı.
     Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, şimdiye kadar sadece seçim zamanı vatandaşın derdinin dinlendiğini öne sürerek, bundan sonra her ay ayrı mahallelerde Söz Mahallede toplantılarını düzenleyeceklerini söyledi.
     Toplantılarda halkın bütün şikayetlerini dinleyip ele alacaklarını ve belirlenen konuları belediye başkanıyla müzakere edeceklerini dile getiren Yurtbay, şunları kaydetti:
     Kemerköprü, Aladağ, Çaydüzü, Cumhuriyet mahallesi ve Esentepe mahallesinde yaptığımız toplantılarda, halkın en çok çevre yolu, imar sorunu, su ve şehir içi trafik soruyla alakalı şikayetleri oldu. Bu sorunların ayrıntılı bir şekilde derlemesini yapıp, vatandaşın ağzından olduğu gibi belediye başkanımıza da iletmek istiyoruz. Yaptığımız çalışmanın Bartın halkının sorunlarını dile getirebilme ve çözme konusunda faydalı olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle ilk ayağını gerçekleştirdiğimiz toplantıların devamını gelecek aylarda diğer mahallelerde yapacağız.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Saadet Partisi Söz Mahallede programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER