Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şengül: -KKTC, Türkiyenin milli davasıdır, kırmızı çizgisidir


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin (KKTC), Türkiyenin milli davası ve kırmızı çizgisi olduğunu söyledi.
     Şenel, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Saadet Partisinin kuruluşu ve Kıbrıs Barış Harekatının başlamasının yıl dönümü olan 20 Temmuzun, bu yıl ramazan ayının ilk günüyle çakışmasından mutluluk duyduklarını bildirdi.
     Köklü ve tecrübeli, genç ve dinamik diye nitelediği Saadet Partisinin kuruluşunun 11inci yıl dönümünü kutladıklarını ifade eden Şenel, partilerinin çatısı altında temsil edilen Milli Görüş hareketinin hiçbir zaman rüzgara göre yön değiştirmediğini anlattı.
     Saadet Partisinin, makam ve mevki için eğilenlerin değil, hak için direnenlerin partisi olduğuna işaret eden Şenel, şöyle konuştu:
     Kıbrıs Barış Harekatının 38inci yıl dönümünü kutluyoruz. KKTC, Türkiyenin milli davasıdır, kırmızı çizgisidir. KKTCnin bugün sahip olduğu istikrar ve güvenlik ortamı bu harekatla sağlanmıştır. CHP-MSP koalisyonunda merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakanın dik duruşu ve kararlı tutumu ile Kıbrıs Barış Harekatı gerçekleştirilmiştir. Harekatın 38inci yıl dönümünde, bu harekata emeği geçen herkesi şükranla anıyor ve şehit olan Mehmetçiklerimize bir kez daha Cenab-ı Allahtan rahmet diliyoruz.
     Şenel, ramazan ayının yardımlaşma, paylaşma ve ortak değerlerde buluşmanın adı olduğunu vurgulayarak, bu manevi iklimin en iyi şekilde değerlendirmesi, birlik ve beraberliğin daha da güçlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Göngör / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER