Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Trabzonda:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Trabzonda: -"Karadenizin yiğit insanları şuna karar vermek durumunda; bizim yerimiz haçlı birliği mi, İslam birliği mi- Şu anda İslam birliği diyen tek parti var, o da Saadet Partisi"


TRABZON (A.A) - Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Karadenizin yiğit insanları şuna karar vermek durumunda; bizim yerimiz Haçlı birliği mi, İslam birliği mi- Şu anda İslam birliği diyen tek parti var, o da Saadet Partisi" dedi.
     Kamalak, partisinin Arsin ilçesine bağlı Yeşilyalı Belde Belediye Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, SPli bir belediye başkanı olmanın ve hizmet vermenin çok zor olduğunu belirterek, "İki sene önce Rizede bir sel felaketi olmuş ve 7 belediye için ödenekler ayrılmıştı. Hasar tespiti yapılan belediyelerden ikisi Saadet Partiliydi. Bunlardan birisi AK Partiye geçti ya da geçirildi. Ona, tespit edilen hasarın yüzde 50 fazlası ödenmişti" diye konuştu.
     Milli görüşün bir gün mutlaka iktidara geleceğine inandıklarını vurgulayan Kamalak, şöyle devam etti:
     "Çünkü karanlıklar ilelebet devam edemez. Baskı ve zulüm de sürekli olamaz. Milli görüş bu milletin tarihidir, özüdür ve ruhudur. Geriye dönüp baktığımızda milli görüşün koalisyon dönemi de olsa iktidarda olduğu dönemler adeta çöl ortasında yeşil vahalar gibidir. Mesela 1974 yılında 48 milletvekili ile hükümete gelmiştir ama 25 yıldır Kıbrısta akan kanı durdurmuş, annelerin gözyaşını dindirmiştir. 1996 yılında da 158 milletvekili ile iktidara gelmiş, orada da işçiye, memura ve emekliye yüzde 50 zam yapılmıştır. Cumhuriyet tarihine baktığınızda bu sahneleri başka yerlerde görmek mümkün değil."
     Türkiyenin şu anda en önemli gündem maddelerinden birinin terör olayları ve barış süreci olduğunu anımsatan Kamalak, şunları kaydetti:
     "Eğer milli görüş işbaşında olsaydı bu olayların hiçbiri yaşanmazdı. Karadenizin yiğit insanları şuna karar vermek durumunda; bizim yerimiz haçlı birliği mi, İslam birliği mi- Şu anda İslam birliği diyen tek parti var, o da Saadet Partisi. Yani gideceğimiz yolu net olarak belirlememiz lazım. Şu an AK Parti ne diyor, haçlı birliği diyor. Nedir Avrupa Birliği, haçlı birliği değil mi- Bu ülke yüzyıllar boyunca şehitlerini batıya karşı vermedi mi- Peki bu milletin yeri haçlı birliği ise Çanakkalede can veren 400 bin şehidimizin suçu neydi-"
     Kamalak, konuşmasının ardından Yeşilyalı Belde Belediye Başkanı Hüseyin Fidandan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Trabzonda: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER