Safranboluya yeni yıl ilgisi

Safranboluya yeni yıl ilgisi -2013 yılına zamanın durduğu yerde girmek isteyenler, Karabükün Safranbolu ilçesine büyük ilgi gösteriyor -Işık cümbüşü, havai fişek gösterileri, Noel Baba kıyafetli animatörler, lokumlar ve


KARABÜK (A.A) - Ahmet Özler - 2013 yılına zamanın durduğu yerde girmek isteyenler Karabükün Safranbolu ilçesine büyük ilgi gösteriyor.
     Işık cümbüşü, havai fişek gösterileri, Noel Baba kıyafetli animatörler, lokumlar ve yöresel yiyecekler gibi hazırlıkların yapıldığı otel ve pansiyon olarak işletilen tarihi konaklarda rezervasyonlar yüzde 80e ulaştı.
     Karabük Valisi İzzettin Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihi ilçelerinde yeni yıla girmek isteyenler için bütün hazırlıkların tamamlandığını, misafirlerinin huzur içinde yeni yıla gireceğini söyledi.
     Yabancı turistlerin yanı sıra özellikle İstanbul, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Bolu ve Ankara gibi iller başta olmak üzere birçok yerli turisti de yılbaşı akşamı ilçelerinde ağırlayacaklarını vurgulayan Küçük, şöyle konuştu:
     Otel, pansiyon ve yeme içme alanlarının yılbaşı akşamı ağırlayacakları konuklarına yöresel tatlar sunmak için özel çalışmalar yaptı. Misafirlerimize lokum ikramları yapılacak. Tarihi bölgelerde ışık cümbüşü olacak. Havai fişek gösterileri yapılacak ve Noel Baba kıyafetli animatörler iş başında olacak. Otel ve pansiyon olarak işletilen tarihi konaklarda rezervasyonların yüzde 80e ulaştığı belirtildi. Alışveriş merkezleri, otogar ve eğlence yerlerinde güvenlik birimleri tüm emniyet tedbirlerini alınacak. Emniyet ve jandarma personeli görev başında olacak. Trafik, zabıta ve vergi denetimleri yapılacak. Misafirlerimiz yeni yıla huzur içerisinde girecek.
    
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Safranboluya yeni yıl ilgisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER