Sağlardan, Başkan Dedeye ziyaret

Sağlardan, Başkan Dedeye ziyaret


MUŞ (A.A) - Muş Alparslan Üniversitesince (MŞÜ) düzenlenen konferansa katılmak üzere kentte gelen eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar, Belediye Başkanı Necmettin Dedeyi makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Sağlar, Başkan Dede ile parlamentoda görev yaptığını anımsattı.
     O dönemde Dedenin, parlamentonun renkli simalarından olduğunu hatırlatan Sağlar, Başkanımız memleketin menfaati için, kendi partisini dahi eleştirmekten geri durmazdı ve her zaman doğruları konuşurdu. Başkanımızın bu yapısı, tüm milletvekilleri tarafından takdir edilirdi dedi.
     Belediye başkanlığının kutsal ve meşakkatli bir görev olduğunu belirten Sağlar, belediye başkanlarının sürekli halkla iç içe olması gerektiğini ifade etti.
     Dedenin, kendi memleketine hizmet etmek için bu zorlu görevi seçtiğini kaydeden Sağlar, Gerçekten bu takdir edilecek bir karar. Buraya gelmeden önce araştırma yaptım. Muşta özellikle belediye alanında çok büyük gelişmeler yaşanıyor. Her yerde olduğu gibi Muşta da çatlak sesler olabilir. Milletvekilleri belli bir zaman sonra unutulur. Ama belediye başkanları kolay kolay unutulamaz diye konuştu.
     Dede ise Sağlar ile bir dönem çalışma fırsatı bulduğunu belirterek, Bakanımız bu memleket için görev yapmış bir siyasi büyüğümüz. Kendisiyle çalışma fırsatım oldu. Kendisini yakından tanıyorum. Bakanımız renkli ve çalışkan yapısıyla gönülleri fethetmiştir dedi.
     Ziyarette Sağlara, CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur, CHP Bitlis İl Başkanı Çetin Yavuz ve partililer eşlik etti.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Sağlardan, Başkan Dedeye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER