Sağlık çalışanlarının darp edilmesi

Sağlık çalışanlarının darp edilmesi -AK Parti Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Sözcüsü Tamer: -Sağlık çalışanlarına darp olayını kınıyorum


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı İsmail Tamer, Sağlık çalışanlarına darp olayını kınıyorum dedi.
     Tamer, AK Parti İl Başkanlığının Nöbetçi Vekil uygulamasında gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlıkta şiddetle ilgili sorunun halen sürdüğünü söyledi.
     Medyada, Yine bir doktora saldırıldı, Doktor darp edildi gibi haberlere sık sık rastladıklarını belirten Tamer, Sağlıkta Şiddeti Araştırma Komisyonundaki çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda özellikle medya büyük rol oynuyor. Sağlık çalışanlarına darp olayını kınıyorum dedi.
     Herkesin üzerine düşen bir görev olduğunu belirten Tamer, şunları kaydetti:
     Medyanın aldığı bir haberi çok farklı verdiği bir gerçek. Ambulans 5 dakika geç kaldı diyen de var, ambulans geldi diyen de var. Herkesin işini kendi sorumluluk çerçevesi içerisinde yapması gerekiyor. Biz sağlıkta şiddet konusunun takipçisiyiz. Bu şiddet olaylarının önüne geçilebilmesi için toplumun eğitilmesi lazım.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Sağlık çalışanlarının darp edilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER