Sağlık Sen Karadeniz Bölge Toplantısı

Sağlık Sen Karadeniz Bölge Toplantısı -Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş: -Bazı üyelerimiz Bizler neden meydanlarda gösteri yapmıyoruz diyor. Bizler taleplerimizi diyalog ve anlaşma yolu ile yerine getiriyoruz (Fotoğr


SAMSUN (A.A) - Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Bazı üyelerimiz Bizler neden meydanlarda gösteri yapmıyoruz diyor. Bizler taleplerimizi diyalog ve anlaşma yolu ile yerine getiriyoruz dedi.
     Memiş, Sağlık-Sen' class='textetiket' title='Sağlık Sen haberleri'>Sağlık Sen Samsun Şubesi tarafından Havzada bir otelde düzenlenen Sağlık Sen Karadeniz Bölge Toplantısında, Memur-Sen' class='textetiket' title='Memur Sen haberleri'>Memur Senin Türkiyeyi yeniden inşa eden en büyük sivil toplum kuruluşu haline geldiğini söyledi.
     Hizmet odaklı sendikacılık yaptıklarına değinen Memiş, şunları kaydetti:
     Memur Sen, askeri darbe kalıntısı kılık kıyafet yönetmeliğinin kaldırılması ile ilgili olarak başlatmış olduğu 10 milyon imza çalışması kapsamında bir rekora imza atarak 12 milyon 300 bin imza topladı. Bizler diyaloğa açık sendikacılık yapmaktayız. Bizler sahada kazanımlarımızı tam olarak anlatamamaktayız. Bardağın dolu tarafına baktığımızda kazanımlarımızın çok olduğunu göreceğiz. Bazı üyelerimiz Bizler neden meydanlarda gösteri yapmıyoruz diyor. Bizler taleplerimizi diyalog ve anlaşma yolu ile yerine getiriyoruz. Ama yapılması gerektiğinde en büyük eylemlerin altına Memur Sen ve Sağlık Sen imza atar.
     Konuşmaların ardından katılımcılara Memiş, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Örnek, Samsun Sağlık İl Müdürü Yusuf Köksal, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Ahmet İsmailoğlu, Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz tarafından plaket verildi.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu / Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Sağlık Sen Karadeniz Bölge Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER