Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yüce: -Şehrimizdeki insanların çok daha mutlu ve huzurlu yaşamaları için elimizden gelen tüm gayreti göstererek çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce, insanların daha huzurlu yaşayabilmeleri için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
     Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek, burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
     Burada bir konuşma yapan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yüce, çok sayıda sosyal projeyi hayata geçirdiklerini anlattı.
     Yüce, bu tür çalışmaların toplumsal huzuru sağlamada önemli olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
     Şehrimizdeki insanların çok daha mutlu ve huzurlu yaşamaları için elimizden gelen tüm gayreti göstererek çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Kimsesiz yaşlı vatandaşlarımızın yardımlarına koşuyoruz. Evlenecek çiftlerimize her konuda destek olmak için evliliğe ilk adım seminerleri düzenliyor, aile yaşamının korunması için bilgilendirme toplantıları gerçekleştiriyoruz. Engelli vatandaşlarımızı sosyal hayatın içerisine daha fazla katmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER