Sağlık

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Tekin: -Sorunların çözümü noktasında çalışmalarımız devam edecek


ESKİŞEHİR (A.A) - Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, Sorunların çözümü noktasında çalışmalarımız devam edecek dedi.
     Tekin, Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri Musa Ünal, Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerindeki sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.
     Sağlık çalışanlarının sorunlarını ve önerilerini yerinde dinlemek ve çözüm bulmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretleri sürdüreceklerini ifade eden Tekin, Sivrihisar, Günyüzü ilçelerinde gerçekleştirdikleri görüşmelerde, 112 Acil Sağlık çalışanlarının yer sıkıntıları, yemek problemi, hastanelerdeki hekim sıkıntısı ve malzeme ihtiyaçları gibi konuların gündeme geldiğini kaydetti.
     Tekin, sorunların çözümü noktasında çalışmalarının devam edeceğini dile getirerek, şunları söyledi:
     Sağlık çalışanlarının lehine atılacak her türlü adım bizleri de mutlu edecek. Çalışanların talepleri alındı. Burada sendikamızın kazanımları anlatıldı. Günyüzü, Eskişehire mesafe olarak en uzak ilçemiz. Burada çalışan personel ulaşım konusunda çok sıkıntı yaşadıklarını, bu sorunun çözümü için yetkililerle görüşmelerimizi yapacağız.
     Tekin, sendikalarının üyelerinin hak ve menfaatlerinin korunması noktasındaki kararlı mücadelesinin bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER