Sağlık

Sağlık-Sen İskenderun Temsilcisi Geçer: Sağlık çalışanlarının sorunlarını kendi sorunlarımız gibi görüp çalışıyoruz


HATAY (A.A) - Sağlık-Sen İskenderun Temsilcisi Fazlı Geçer, sağlık çalışanlarının sorunlarını, kendi sorunları gibi görüp ona göre çalıştıklarını söyledi.
     Geçer, bir restoranda düzenlenen tanışma, dayanışma toplantısında yaptığı konuşmada, sık sık üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini kaydetti.
     Sendika olarak yeni yol haritalarında en büyük hedefin sendikal hizmetlerin arttırılması ve bu hizmetlerin yaygınlaştırılması olduğunu ifade eden Geçer, "Bu amaçla, vizyon ve misyon sahibi, ilkeli, farklı düşüncelere saygılı, gelişmeye açık, tüm üyelerimizin görüş ve düşüncelerini önemseyen, hizipleşmeye karşı olan ve istişareyi esas alan temel anlayış yaklaşımımızdır. Sendika olarak; emek, hukuk ve değerler mücadelesinde hizmet çıtasını daha yükseğe çıkarabilmek için kişiye bağlı sendikal anlayış yerine, ilke ve değerlere bağlı sendikal model ortaya koymaya çalışacak, kavgada değil sevgide birlik olacağız. Bu kapsamda da sağlık çalışanlarının sorunlarını kendi sorunumuz gibi görüp ona göre çalışıyoruz" diye konuştu.
     Toplantıya, İskenderun Devlet Hastanesi Yönetici Veysel Yıldırım, İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Saydam, Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Volkan Yeter, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Mete Burakçil ve sendika üyeleri katıldı.
    
     Muhabir:Ömer Soylu
     Yayıncı: İsmihan Özgüven

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER