Şahinbey Belediyesi, Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri

Şahinbey Belediyesi, Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Yönetim Sistemi belgesi aldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepin merkez Şahinbey Belediyesi, ISO 10002:2006 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Yönetim Sistemi belgesi aldı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Hulusi Şentürk, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) meclis salonunda düzenlenen TSE Gaziantep Danışma Kurulu toplantısında, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna, belediyenin almaya hak kazandığı ISO 10002-2006 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Yönetim Sistemi belgesini takdim etti.
     Şentürk, belgeyi takdiminde yaptığı konuşmada, TSE Başkanı olmadan önce meraktan, Bu kadar büyük bir belediye nasıl halkla ilişkilerde iyi puan alıyor diyerek, Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlunu ziyaret ettiğini ve bu işin püf noktasını anlatmasını istediğini belirtti.
     Başkan Tahmazoğlunun kendisine sistemi gösterdiğini dile getiren Şentürk, şunları kaydetti:
     Daha sonra TSE Başkanı olunca Gaziantep ziyaretinde ben de başkanıma, Bunu başardın. ISO 10002-2006 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Yönetim Sistemine yeni girdik. Bu belgeyi almak da Şahinbeye yakışır dedim. Biz de şimdi sadece başardığı sistemi resmiyete dökmüş olduk. Başkanımızı tebrik ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.
     Belediye Başkanı Tahmazoğlu da kendilerinden önce belgeyi nüfusu 32 bin olan Antalya Kumluca Belediyesinin aldığını anımsattı.
     Güler yüzlü, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla yaptıkları tüm hizmetlerde insan merkezli çalışarak vatandaşların memnuniyetini sağladıklarına değinen Tahmazoğlu, daha önce de ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi aldıklarını belirterek, bu konuda özveri gösteren belediye personeline teşekkür etti.
     Açıklamada, Şahinbey Belediyesinin nüfusu 50 binin üzerinde olan belediyeler bazında Türkiyede İlk kez ISO 10002-2006 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Yönetim Sistemi belgesi aldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Gaziantep / Sevil Çelik
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyesi, Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER