Şahinbey Belediyesporda, Elazığ Yurtbaşıspor maçı hazırlıkları

Şahinbey Belediyesporda, Elazığ Yurtbaşıspor maçı hazırlıkları


GAZİANTEP (A.A) - Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Şahinbey Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Elazığ Yurtbaşıspor maçı hazırlıklarına başladı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Adıyaman deplasmanından tek puanla dönerek ligdeki iddiasını sürdüren Şahinbey Belediyespor futbol takımı, pazar günü oynayacakları Elazığ Yurtbaşıspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.
     Yaklaşık iki saat süren idman öncesi teknik heyet futbolcularla kısa süreli bir toplantı yaptı. Teknik heyet, Adıyamanda gösterilen mücadeleden dolayı futbolcuları tebrik ederken, gol yollarında daha dikkatli olmalarını istedi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Adıyamanda çok iyi bir futbol sergilediklerini belirtti. Gol yollarındaki şanssızlık ve beceriksizlik sonucu tek puanla yetinmek zorunda kaldıklarını ifade eden Demirbaş, şunları kaydetti:
     Galip gelsek lider ile aramızdaki puan farkını bire indirecektik. Ama olsun ligde daha çok maç oynayacağız. Oyuncularımıza kısa sürede lige renk kattıkları ve Gaziantep futboluna yeni heyecan kattıkları için teşekkür ediyoruz. İnşallah pazar günü kendi evimizde seyircilerimizin de desteğiyle galip gelerek üç puan almak istiyoruz.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyesporda, Elazığ Yurtbaşıspor maçı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER