Sakaryada bir kadının üzerine benzin dökülerek

Sakaryada bir kadının üzerine benzin dökülerek yakılması -Tartıştığı üvey yeğenini, üzerine döktüğü benzini yakarak yaraladığı iddia edilen kişi, gözaltına alındı -Hastanede tedavi altına alınan genç kadının, hayati tehlikesinin sür


SAKARYA (A.A) - Adapazarı ilçesinde üvey yeğenini, üzerine döktüğü benzini yakarak yaraladığı iddia edilen zanlı, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
     Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Yenigün Mahallesinde benzinle yakılarak ağır yaralanan Aslı Cnin (25) annesinin ifadesine başvurdu.
     Annenin ifadesinde, "kızının daha önce üvey amcası Tayfun B. ile tartıştığını" söylemesi üzerine, bu kişinin Erenler ilçesinde bir barakada saklandığını belirleyen ekipler, söz konusu adrese operasyon düzenledi.
     Operasyonda gözaltına alınan Tayfun B, Sakarya Emniyet Müdürlüğüne getirildi.
     Öte yandan, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Aslı Cnin, vücudunun büyük bölümünde yanıklar oluştuğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Salih Eren - Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakaryada bir kadının üzerine benzin dökülerek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER