Sakaryada hafif raylı sisteme doğru

Sakaryada hafif raylı sisteme doğru -Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Hizmete sunacağımız Adapazarı-Arifiye arası hafif raylı sistemde, araçları sipariş ettik


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı ve Arifiye ilçeleri arasında yapılacak olan hafif raylı ulaşım sistemi için araç siparişlerini verdiklerini söyledi.
     Orhan Gazi Kültür Merkezinde AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatının düzenlediği Danışma Meclisinde konuşan Toçoğlu, Sakaryada hafif raylı ulaşım sisteminin kısa süre içinde hayata geçeceğini belirtti.
     Toçoğlu, Sakaryanın ulaşımını çağdaş kentler seviyesine ulaştırmak için çeşitli çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak, Aynı zamanda daha önce sözünü verdiğimiz hafif raylı sistemi Sakaryamızla buluşturuyoruz. İlk etapta hizmete sunacağımız Adapazarı-Arifiye arası hafif raylı sistemde, araçları sipariş ettik. Duraklarımızın ihalesine de çok kısa süre içerisinde çıkacağız dedi.
     Sakaryanın daha yaşanabilir bir kent olması için çalıştıklarını anlatan Toçoğlu, Herkesin de fark ettiği gibi 2012 yılında çalışmalarımıza hız verdik. Toplantıya gelmeden önce de Orhan Cami Meydanında incelemelerde bulundum. Şehrimize nefes aldıran güzel bir meydanı vatandaşlarımızla buluşturduk. Gar Meydanı çalışmalarımız devam etmekte. Orada da kısa zamanda çok güzel bir meydana kavuşmuş olacağız şeklinde konuştu.
     (MMT-NC-
<< Önceki Haber Sakaryada hafif raylı sisteme doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER