Memur

Memur-Sen Toplu Sözleşme Sekreteri Tonbul: 12 Eylül referandumunda Memur-Sen olarak yetmez ama evet sloganının arkasında durduk ve memurlar toplu sözleşme hakkına kavuştu


BURSA (A.A) - Memur-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, 12 Eylül referandumunda Memur-Sen olarak yetmez ama evet sloganının arkasında durduk ve memurlar toplu sözleşme hakkına kavuştu dedi.
     Memur-Sen Bursa Şubesince BUSKI sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıda sendika üyesi memurlarla bir araya gelen Tonbul, hükümet ve memur sendikaları arasında süren toplu sözleşme görüşmelerine dair değerlendirmelerde bulundu.
     12 Eylül referandumunda Memur-Sen olarak yetmez ama evet sloganının arkasında durduklarını ve memurların toplu sözleşme hakkına kavuştuğunu belirten Tonbul, Yasanın çıkması için yoğun mücadelemiz olmuştu. En nihayetinde 29 Nisan itibarı ile toplu sözleşme süreci başladı. Enerji-Bir-Sen, Toç-Bir-Sen ve Bayındır-Sen olmak üzere yarın üç hizmet kolunda daha toplu sözleşme görüşmeleri yapılacak diye konuştu.
     (MET-DOĞ)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER