Sakaryada hamile kadın ve bebeğinin öldürülmesi

Sakaryada hamile kadın ve bebeğinin öldürülmesi -Hamile olan eski eşini ve bebeğini öldürdüğü, bir kişiyi yaraladığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı


SAKARYA (A.A) - Hamile olan eski eşini ve bebeğini öldürdüğü, bir kişiyi yaraladığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
     Pamukova ilçesinde 38 haftalık hamile olan eski eşi Nesrin Çelik (32) ile bebeğini tabancayla öldüren, cinayetten 3 gün sonra da Hendek ilçesindeki Sümbüllü köyünde aralarında husumet olduğu belirtilen Vedat Gölcüyü yaralayan Osman S, Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Pamukova Adliyesine sevk edildi.
     Emniyet ve savcılıkta susma hakkını kullandığı öğrenilen Osman S, nöbetçi mahkemece tutuklandı, şüpheliyle birlikte gözaltına alınan D.Ç ise emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
     Cumhuriyet Mahallesi Sedat Eryiğit Caddesinde 18 Ekim Perşembe günü 38 haftalık hamile Neslihan Çelik, tabancayla başına ateş edilerek öldürülmüş, ameliyatla alınan kız bebeği Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde 3 günlük yaşam savaşını kaybetmişti. Cinayetin ardından kaçan Çelikin eski eşi Osman S, 21 Ekimde Hendek ilçesindeki Sümbüllü köyünde Vedat Gölcüyü tabancayla ayaklarından yaralayıp kaçmıştı.
     Osman S, İstanbulda denetleme yapan polis ekiplerince durdurulan otomobilde yakalanmıştı.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakaryada hamile kadın ve bebeğinin öldürülmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER