Sakaryada otomobil yol kenarında yürüyen yayaya

Sakaryada otomobil yol kenarında yürüyen yayaya çarptı -Karşıdan gelen araca çarpmamak için manevra yapan otomobilin yol kenarında yürüyen yayaya çarptığı kaza, güvenlik kameralarınca kaydedildi (Görüntülü)


SAKARYA (A.A) - Sakaryada karşıdan gelen araca çarpmamak için manevra yapan otomobilin yol kenarında yürüyen yayaya çarptığı kaza, güvenlik kameralarınca kaydedildi.
     Akyazı ilçesinde Abdullah Pak idaresindeki 32 AS 556 plakalı otomobil, Yağcılar Caddesine dönüş aldığı sırada karşıdan gelen başka bir otomobille karşılaştı ve sürücü Pak, karşıdan gelen otomobile çarpmamak için direksiyonu yol kenarına doğru kırdı.
     Sürücüsünün hamlesiyle yolun kenarına doğru savrulan otomobil, caddede yürüyen Furkan Yaşaya çarptı.
     Otomobilin çarpması sonucu vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Yaşa, ambulansla Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaşa, burada yapılan müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
     Bir kişinin yaralanmasına yol açan kaza, caddede bulunan bir iş yerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, otomobil sürücüsünün karşıdan gelen araca çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kırdığı ve bu sırada caddede arkadaşlarıyla yürüyen Yaşaya çarptığı anlar yer alıyor.
    
     Muhabir: Sezai Yolcuoğlu / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Sakaryada otomobil yol kenarında yürüyen yayaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER