Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Şirin: -Vatandaşlarımız, bilgi edinme, vergi cezalarında indirim, uzlaşma, itiraz ve dava açma hakkına sahip


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Alpay Şirin, vatandaşların bilgi edinme, vergi cezalarında indirim, uzlaşma, itiraz ve dava açma hakkına sahip olduğunu bildirdi.
     Şirin, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların sahip olduğu haklara bağlı olduklarını ancak bu hakların vatandaşlar tarafından pek bilinmediğini aktardı.
     Açıklamasında, tüm vatandaşların sahip olduğu hakları iyi bilmesi gerektiğini vurgulayan Şirin, Vatandaşlarımız, bilgi edinme, vergi cezalarında indirim, uzlaşma, itiraz ve dava açma hakkına sahip. Büyükşehir Belediyesi olarak bahsedilen bu temel haklara bağlıyız. Temel bakış açımız vatandaşımızın memnuniyetidir ifadesini kullandı.
     Şirin, vatandaşların bilgi edinme, vergi cezalarında indirim, uzlaşma, itiraz ve dava açma gibi 5 temel hakka sahip olduğuna dikkat çekerek, Bahsedilen haklara Büyükşehir Belediyesi bağlı bulunmaktadır. Vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımız her türlü görüş, öneri ve taleplerini Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masasını arayarak iletebilirler. Mükellef temsilcisine ulaşmak için de arayabilir dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER