Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sağlamdan

Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sağlamdan AA Bölge Müdürü Çetine ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirin yerel Sakarya Gazetesinin Yazı İşleri Müdürü Hakkı Sağlam, Anadolu Ajansı (AA) Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetini ziyaret etti.
     Gazeteci ve köşe yazarı Ali Baş ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Sağlam, AAnın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, Çetine çalışmalarında başarılar diledi.
     66 yıl önce yayın hayatına başlayan Sakarya Gazetesinin kurucusu Abdurrahman Ünügürün anısına Altın Kalem Yarışmasının bu yıl 32incisini düzenlediklerini bildiren Sağlam, şunları kaydetti:
     Yerel gazetelerin ve ajansların yöneticilerinden oluşturduğumuz jüri, yarışmaya katılan gazeteci arkadaşlarımızın 2012 yılında yayınlanan haberlerini, önümüzdeki günlerde bir araya gelerek değerlendirecek. Abdurrahman Ünügür Altın Kalem Yarışmasının birincilik ödülü bin, ikincilik ödülü 750, üçüncülük ödülü 500 lira olarak belirlendi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetin de, AAnın 100. Yıl Projesi, yeni açılan yurt içi ve yurt dışı bölge müdürlükleri ve temsilcilikleri hakkında bilgi verdi.
     Anadolu Ajansının, dünyanın ilk 5 haber ajansı arasına girmek için emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Çetin, şöyle konuştu:
     Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Müdürümüz Kemal Öztürkün ortaya koyduğu AAnın 100. yıl hedeflerini yakalama noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AA, bugün Türkçe başta olmak üzere Arapça, İngilizce, Rusça ve Boşnakça yayın yapıyor. Dünyanın birçok ülkesinde muhabirlerimiz bulunuyor. AA, habercilik tecrübesi ve teknolojik altyapısıyla dünyada adından söz ettiriyor.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sağlamdan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER