Sakaryasporun umudu altyapıda

Sakaryasporun umudu altyapıda -Kulüp Başkanı Doğrucan: -"Genç oyuncularımızı iyi yetiştirirsek Sakaryaspor kurtulacaktır. Bu yüzden tek umudumuz altyapı"


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor Kulübü Başkanı Metin Doğrucan, takımlarının altyapıdan gelen genç oyuncularla düştüğü durumdan çıkabileceğini söyledi.
     Doğrucan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon 3. Lige düşen takımları için altyapıdan gelecek oyuncuların çok önemli olduğunu anlattı.
     Futbolun, çok maliyetli bir iş olduğuna işaret eden Doğrucan, "İyi oyuncular çıkarırsak ve iyi geliştirirsek bu oyuncularla borçlarımızı da kapatabiliriz" dedi.
     Doğrucan, bundan sonraki süreçte altyapıya daha fazla önem vereceklerini vurgulayarak, şunları söyledi:
     "Genç takımlarımızdaki oyuncularımızı daha fazla geliştirmek ve takviyeler yaparak iyi yerlere gelmelerini hedefliyoruz. Amatör maçları da takip ediyoruz, oralardan alacağımız genç oyuncularla da iyi bir ortam oluşturabiliriz. Genç oyuncularımızı iyi yetiştirirsek Sakaryaspor kurtulacaktır. Bu yüzden tek umudumuz altyapı, başka çıkışımız da yok.
     Bu sezon ön plana çıkan genç oyuncularımız var. Bu oyuncularımız için şu ana kadar hiçbir transfer teklifi yok. Oyuncularımızı satmak gibi lüksümüz de yok. Bu oyuncuların ödemesi gereken bir bedel var. Bu takım kümeye düştü. Önce takımı çıkaracaklar, sonra da istedikleri yere giderler."
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Sakaryasporun umudu altyapıda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER