Salihlide 14 engelliye akülü araba verildi

Salihlide 14 engelliye akülü araba verildi


MANİSA (A.A) - Salihli ilçesinde düzenlenen törenle 14 engelliye akülü araba verildi.
     Manisa İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen ve kaymakamlık binası önünde yapılan törene, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Manisa İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz ile engelli yakınları katıldı.
     AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş, törende yaptığı konuşmada, Türkiyede yaklaşık 8,5 milyon engelli olduğunu belirterek, Devletin her kademesinde görev yapanların bu konuda özverili olması gerekiyor. Manisa genelinde engelliler adına yapılacak çok işimiz var. Bununda çalışmaları başlatıldı. Engelli istihdamının sağlanması için engellilere yönelik sınavlar yapıldı dedi.
     CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ise toplumda engellileri dışlamak yerine onları topluma kazandırmanın yollarını aramak gerektiğinin altını çizdi.
     Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu da engellilerin bire bir toplumun içinde olduğunu ve pek çok birim ve sivil toplum örgütlerinin engelliler için önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.
     Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, bugüne kadar kentte 400ü akülü olmak üzere toplam 700 tekerlekli sandalye dağıttıklarını belirtti.
     Konuşmaların ardından 14 engelliye akülü arabaları teslim edildi.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Salihlide 14 engelliye akülü araba verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER