Salihli Belediye Başkanı Okay:

Salihli Belediye Başkanı Okay: -"BMC firmasının Salihliye yapacağı yatırımın belediye tarafından engellendiği iddiası doğru değil"


MANİSA (A.A) - Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, "BMC firmasının Salihliye yapacağı yatırımın belediye tarafından engellendiği iddiası doğru değil" dedi.
     Okay, makamında düzenlediği basın toplantısında konuya ilişkin iddialara tepki gösterdi.
     Söz konusu iddialar arasında "Salihliye gelen BMC firmasının ilçede yapacağı yatırımın belediye tarafından istenmediği, bu nedenle de yatırımın Turgutlu ilçesinde yapıldığı" ifadesinin yer aldığını kaydeden Okay, bunun doğru olmadığını kaydetti.
     Okay, şunları kaydetti:
     "Bu iddialar bir makalede de konu edildi. Bu konuda avukatlarım aracılığıyla gerekli hukuki girişimde bulundum. Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhanla da konuştum. Kendisi bana Böyle bir yatırım Turgutluda da yok dedi. Zaten Türkiyedeki ekonomik gelişmelerle yakından ilgiliyseniz, BMCnin de son dönemde çok zor durumda olduğunu, bazı tesislerini de kapatmak durumunda kaldığını takip ediyorsunuzdur. Özellikle seçim zamanlarında bu tür gerçeği yansıtmayan şeyler söyleniyor. Bu doğru bir siyaset anlayışı değildir. Kesinlikle böyle bir başvuru yoktur. Bu iddia yanlıştır."
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Salihli Belediye Başkanı Okay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER