Şampiyon sporcuya davullu zurnalı karşılama

Şampiyon sporcuya davullu zurnalı karşılama -Antalyada düzenlenen WOF O-Spor Dünya Şampiyonasında altın madalya kazanan kick boksçu memleketi Osmaniyede törenle karşılandı


OSMANİYE (A.A) - Antalyada düzenlenen WOF O-Spor Dünya Şampiyonasında altın madalya kazanan kick bokçu Hatice Kalencik, memleketi Osmaniyenin Düziçi ilçesinde davullu zurnalı törenle karşılandı.
     Yarbaşı beldesi otoban turnikelerinde, hemşehrileri tarafından davul zurna eşliğinde oyunlar oynanarak karşılanan Kalencik ve antrenörü Ali Özkan, konvoyla şehir turu attıktan sonra Düziçi Belediye Başkan Vekili Bekir Yiğit Karayı ziyaret etti.
     Kara, genç sporcuyu cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.
     Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök de makamında kabul ettiği Kalencik ve antrenörü Özkanı tebrik etti.
     Dünya şampiyonu Hatice Kalencik, başarısından ve Türk bayrağının göndere çekilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.
     Daha büyük başarılara imza atmak için daha çok çalışacağını ifade eden Kalencik, O kadar turnuvaya katıldım, ama hiç bu kadar heyecanlanmadım. Çiçekleri nasıl aldığımı bile hatırlamıyorum. Bu şekilde memleketinde karşılanmak çok güzel bir duygu. Emeği geçen bütün hemşehrilerim ve yetkililere ve aileme çok teşekkür ediyorum dedi.
     Antrenör Ali Özkan ise bu yıl yedincisi düzenlenen Dünya Wof-O-Sport Şampiyonasına Niğdeyi temsilen katıldıklarını bildirdi.
     Hatice Kalencikin artı 68 kiloda 3 rakibini saf dışı bırakarak, altın madalya aldığını belirten Özkan, Bizlerin görevi, ülkemizin gençlerini erkek, kadın, küçük, büyük nereli olduğuna bakmaksızın hepsine sahip çıkmak. Öncelikle memleketine faydalı bir insan yetiştirmek ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaktır diye konuştu.
     Kaymakam Şengök ise Düziçinden başarılı bir sporcunun çıkmasından gurur duyduğunu ve sporun her türlüsünü herkese tavsiye ettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Şampiyon sporcuya davullu zurnalı karşılama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER