Şampiyon voleybolculardan ziyaretler

Şampiyon voleybolculardan ziyaretler


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Yıldız Erkekler Voleybol İl Birincisi Çan Şehit Engin Eker Ortaokulu öğrencileri, Kaymakam Yakup Tat ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzuyu ziyaret etti.
     Şampiyon voleybolcular, Kaymakam Tatı ziyaretinde, 25-28 Şubat tarihlerinde Edirnede yapılacak bölge karşılaşmalarında, başarı sözü verdi.
     Kaymakam Tat, yaptığı konuşmada, bireysel sporların yanı sıra takım sporlarının çok daha önemli olduğunu söyledi.
     Bir takımda 12-13 gencin sporla ilgilendiğini ifade eden Tat, şöyle konuştu:
     Ne güzeldir ki bu öğrencilerimiz kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar, bünyelerini ve vücutlarını geleceğe hazırlıyorlar. Atatürkün söylediği Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ilkesine uygun şekilde önce vücutlarını sağlamlaştırıyorlar, kafaları da ona göre sağlam olacak tabii. İnşallah geleceğin büyük insanları, sporcuları olarak yetişecekler. Bu anlamda, böyle bir başarının elde edilmiş olması güzel bir şey. Hem takım adına, hem okul adına, hem de diğer gençlerimiz adına. Özendirici olması açısından ne kadar başarı elde ederseniz, etrafınızdaki arkadaşlarınız da bu spora özeneceklerdir, ilgi duyacaklardır. Bu vesileyle de kötü ortamlardan uzak kalacaklar, spor ortamında, eğitim ortamında daha uzun süre bulunacaklardır. Bu anlamda sevindirici bir gelişme. Sizleri yürekten destekliyorum. İnşallah daha büyük başarılarınızı da duymak için dört gözle bekliyoruz.
     Kaymakam Tat daha sonra öğrencilere üzerinde Şampiyon yazan tişört hediye etti.
     Voleybolcular daha sonra Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzuyu ziyaret etti.
     Kuzu, öğrencileri tebrik ederek, şampiyonda Çandan bir okulun bulunmasının onur verici olduğunu söyledi. Abdurrahman Kuzu, İnşallah daha da başarılı olur ve Çanı, Çanakkaleyi ülke düzeyinde de başarılı bir şekilde temsil edersiniz, güzel derecelerle dönersiniz. Yani dönmeseniz bile buradan çıkıyor olmanız çok gurur verici bir şey. Çandan bir okulumuzun olması beni ciddi anlamda sevindiriyor. Başarılarınızı devam ettirmenizi diliyor, sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum diye konuştu.
     Ziyaretlere okul müdürü H. İbrahim Kırmış da katıldı.
    
     Muhabir: Sadettin Arslan / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Şampiyon voleybolculardan ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER