Samsunda 5 yaşındaki çocuk minibüste mahsur

Samsunda 5 yaşındaki çocuk minibüste mahsur kaldı -Babasının minibüse kilitlediği çocuğu ağlaması üzerine fark eden vatandaşlar, polise haber verdi -Yaklaşık 45 dakika minibüs içerisinde mahsur kalan çocuk, babasının gelerek kapılar


SAMSUN (A.A) - Samsunun İlkadım ilçesinde babasının minibüse kilitlediği çocuk, yaklaşık 45 dakika araçta mahsur kaldı.
     Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi Atatürk Bulvarı Samsun Adalet Sarayı arkasında park halindeki 55 BV 399 plakalı minibüsün içerisinde 5 yaşlarında bir erkek çocuğunun ağladığını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, aracın kapısının kilitli olduğunu görüp açamayınca plaka kaydından sahibine ulaşmaya çalıştı.
     Ön camlarının küçük bir bölümü açık olan araçta mahsur kalan ve isminin Davuthan olduğu öğrenilen çocuk, polislerin aracın kapılarını mandallarından açması için uyarmasına rağmen bunu başaramadı.
     Bu sırada, aracın sahibi ve çocuğun babası olduğu öğrenilen İbrahim K, minibüsünün yanına geldi. İbrahim Knin kapıları açmasıyla küçük çocuk dışarıya çıkarılabildi. Baba, olayı görüntüleyen basın mensuplarını da engellemek istedi.
     Ekiplerin araç plakasında yaptığı sorgulamada, yakalama kaydı bulunan minibüs, trafikten men edilmek üzere otoparka çekildi.
    
     Muhabir: Ercan Dilaver
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsunda 5 yaşındaki çocuk minibüste mahsur Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER