Samsunda Engelliler Haftası etkinlikleri

Samsunda Engelliler Haftası etkinlikleri -Çarşamba İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği, Engelliler Haftası dolayısıyla öğrencilere yönelik eğlence programı düzenledi (Fotoğraf


SAMSUN (A.A) - Çarşamba İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği, Engelliler Haftası dolayısıyla öğrencilere yönelik eğlence programı düzenledi.
     Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Samsun Garnizon Komutanlığınca bir günlüğüne vatani görevlerini yerine getirmek için askere alınacak engelliler için uğurlama eğlencesi düzenlendi.
     Çarşamba İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Anadoluda askere gidecek gençler için yapılan eğlence programının bir gelenek olduğunu belirtti.
     Yarın Garnizon Komutanlığınca bir günlük askerlik görevini yerine getirmek isteyenlerin 19 Mayıs Kışlasında ağırlanacağını vurgulayan Yılmaz, Askere gitmeden önce çocuklarımıza kına yakılır. Bizde bir günlük askerlik görevlerini yerine getirecek çocuklarımız için asker uğurlaması organizasyonu yaptık. Bizimle birlikte Çarşamba Bedensel Engelliler Derneğinden de 17 engelli kardeşimiz vatani görevini yapmak üzere askere gidecek. Bizimde 15 öğrencimiz yarın vatani görevlerini yapacak, yani Çarşambadan Samsuna 32 engelli kardeşimizi vatani görevleri yerine getirecek.
     Gezi treni ile şehir içinde yapılan konvoya büyük katılım olurken vatandaşlar konvoya ilgi gösterdi.
     Eğlence etkinliğine Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
     (YSR-İSM)
<< Önceki Haber Samsunda Engelliler Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER