Samsunda komşular arasında silahlı kavga: 1

Samsunda komşular arasında silahlı kavga: 1 ölü -İlkadım ilçesinde apartman yöneticisi, aralarında husumet bulunan komşusunu av tüfeğiyle öldürdü


SAMSUN (A.A) - Samsunda İlkadım ilçesinde apartman yöneticisi, aralarında husumet bulunan komşusunu av tüfeğiyle öldürdü
     Edinilen bilgiye göre, Ulugazi Mahallesi Canik Sokakta apartman yöneticiliği yapan Metin Aydın (65) ile aralarında husumet olduğu belirtilen kapı komşusu Serkan Dinçer (40) arasında dün tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda taraflar birbirlerinden şikayetçi olarak Gazi Polis Merkezinde ifade vererek evlerine döndü.
     Daha sonra Aydının, yanına aldığı ruhsatlı av tüfeğiyle Dinçerin kapısına tekme attığı, kapıyı açan Dinçere ateş ettiği öne sürüldü. Açılan ateş sonucu başından ağır yaralanan Dinçer, kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
     Olay yerine gelen çok sayıda polis, çevrede bir taşkınlığa yol açılmasını engelleyerek zanlıyı gözaltına aldı.
     Şüpheli Aydının, yaklaşık 3 yıldır söz konusu apartmanda yöneticilik yaptığı, ölen kişi ile aralarında sürekli tartışma çıktığı öğrenildi.
     Öldürülen Dinçerin ise evli ve 2 çocuk babası olduğu, bir ilköğretim okulunda özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı bildirildi.
     Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.
    
     Muhabir: Anıl Kuru - Ercan Dilaver
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsunda komşular arasında silahlı kavga: 1 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER