Samsundaki trafik kazası

Samsundaki trafik kazası -Kız istemek için gittikleri Trabzondan dönerken Samsunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi Çorumda toprağa verildi


ÇORUM (A.A) - Kız istemek için gittikleri Trabzondan dönerken Samsunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi Çorumda toprağa verildi
     Trabzonun Araklı ilçesinde kız istedikten sonra Çoruma dönerken Samsunun Terme ilçesine bağlı Söğütlü beldesi yakınlarında içinde bulundukları otomobilin kontrolden çıkarak menfeze çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden damat adayının ağabeyi Hamdi Şahin (37), annesi Nezaket Şahin (65), yengesi Şengül Şahin (34) ve yeğeni Şeyma Şahinin (15) cenazeleri, dün akşam saatlerinde Çoruma getirildi.
     Ölen 4 kişinin cenazeleri, sabah saatlerinde yakınları tarafından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak konvoy eşliğinde Mecitözü İlçesine bağlı Sırçalı Köyüne götürüldü.
     Sırçalı Köyü Camisinde kılınan öğle namazına müteakip köy mezarlığına götürülen cenazeler, burada kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
     Cenazeye, Mecitözü Kaymakamı Cüneyt Epcim ile ölenlerin yakınları ve köylüler katıldı. Kazada yaralanan ve Çarşamba Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edilen sürücü Ömer Şahin (39) ile Ahmet Şahin (14) de cenaze töreninde yer aldı.
     Kazada annesi, ağabeyi, yengesi ve yeğenini kaybeden ve dönüş yolunda başka bir araçta olan damat adayı Arif Şahin ile bazı yakınları, cenaze töreni sırasında güçlükle ayakta durabildi.
     Trabzondan Cumartesi akşamı kız istedikten sonra Çoruma dönmek için gece saatlerinde yola çıkan Ömer Şahin (39) yönetimindeki 19 EA 652 plakalı otomobil, Samsunun Terme ilçesine bağlı Söğütlü beldesi yakınlarında kontrolden çıkarak menfeze çarpmış, kazada damat adayının ağabeyi Hamdi Şahin, annesi Nezaket Şahin, yengesi Şengül Şahin ve yeğeni Şeyma Şahin hayatını kaybetmişti.
     Yaralanan sürücü Ömer Şahin ile Ahmet Şahin (14) Çarşamba Devlet Hastanesinde, durumu ağır olan Şüheda Şahin (2) ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
    
     Muhabir: Gazi Nogay/İsmail Çimen
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Samsundaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER