Samsunsporu 23 yıldır aynı yerden izliyor

Samsunsporu 23 yıldır aynı yerden izliyor -Samsunspor Kulübü Başkanı Kar: (Samsunsporu otomobiliyle saha içinde izlemesi) 23 yıldır aynı yerden seyrediyorum. Samsunspor taraftarı da orada olmamı istiyor. İşin protokol taraf


SAMSUN (A.A) - Fatma Kalay - Samsunsporun en iyi takım kadrosu içinde yer alan, 1989 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından engelli olmasına rağmen Samsunsporla bağını koparmayan Kulüp Başkanı Emin Kar, Samsunsporu saha kenarında 23 yıl boyunca otomobilinin içinden izlediği yerden ayrılmak istemiyor.
     Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbol hayatının 1980 yılında Yalısporda başladığını, daha sonra futbol yaşamını Samsunsporda devam ettirdiğini belirtti.
     Samsunspor tarihinin en iyi kadrosu içinde yer aldığını aktaran Kar, 1985-1989 yılları arasında Samsunsporda iyi bir çizgisinin olduğunu söyledi.
     1989 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından futbol hayatının da bittiğini anlatan Kar, Samsunspor aşkı bana taraftardan geliyor. Kazadan sonra bana engelli olduğumu hiçbir zaman hissettirmediler. Aynı futbol oynadığım dönemdeki gibi ilgi gördüm. Bu da beni Samsunspora ve Samsun şehrine bağladı. Herhalde çok az insana böyle bir sevgi gösterisinde bulunulabilir. Kendimi çok şanslı hissediyorum dedi.
    
     -23 yıldır aynı yerden izliyorum-
    
     Futboldan hiçbir zaman kopmadığını 2005-2006 yılları arasında sportif direktör olarak Samsunsporda görev yaptığını kaydeden Kar, son oarak 22 Temmuzda takımın kulüp başkanlığına seçildiğini anımsattı.
     Samsunspor Kulüp Başkanlığını hiç aklına getirmediğini ancak göreve geldiği günden bu yana takımın sıkıntılarını gidermeye çalıştığını dile getiren Kar, şöyle devam etti:
     Benim, eşimin, oğlumun ikinci bir takımı olmadı. İlk Samsun şehrine aşık oldum sonra Samsunspora. Kaza olduktan sonra buradan gitmedim. Herkes sevdiği takımın yanında olmak ister. Şehrin beni sahiplenmesiyle birlikte ben de takımın bir parçası oldum. Çok memnunum. İkinci bir aşkım ikinci bir takımım olmadığı için Samsunspor benim için bambaşka, yaşam tarzım oldu. Onun için çok mutluyum.
     Samsunsporu, kaza geçirdikten sonra 23 yıl boyunca otomobilinin içinde saha kenarından izlediğini vurgulayan Kar, şunları kaydetti:
     Ben çok istiyorum aynı yerde takımımı izlemeyi. Çünkü stadın orasıyla özdeşleştim. Hem ben hem seyirci otomobilimi orada kabul ediyor. Ama şöyle bir durum var. Gelen takımı, saygıdan şeref tribününde karşılamam gerekiyor. Benim hala aklım orada olacak. En kötü ihtimal, arabam bile orada olabilir. Ben bir iki maç dışında, zaman zaman iki tarafta da seyretmeyi düşünüyorum. Orayı seviyorum. 23 yıldır aynı yerden seyrediyorum. Samsunspor taraftarı da orada olmamı istiyor. İşin protokol tarafı var ama hiç problem değil.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Samsunsporu 23 yıldır aynı yerden izliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER