Sanatçı Büyükburç, Müslüm Gürsese şifa diledi

Sanatçı Büyükburç, Müslüm Gürsese şifa diledi -Erol Büyükburç: Müslüm, çok özel ve çok güzel bir kişiliktir. Bu da sanatına yansımıştır


TOKAT (A.A) - Sanatçı Erol Büyükburç, Memorial Hastanesinde yoğun bakımda tedavisi devam eden Müslüm Gürsese acil şifalar diledi.
     Büyükburç, iki günlük tatil için geldiği Tokatın Niksar ilçesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Müslüm Gürsesi 4 gün önce hastanede ziyaret ettiğini söyledi.
     Ziyarette, Gürsesin eşi Muhterem Nur ile görüştüğünü anlatan Büyükburç, Ziyaretimiz mümkün değildi. İçeride yoğun bakımda yasaklı bir süreçti. Kimsenin kolay kolay girip de kendisini görebilme, konuşabilme imkanı yoktu. Hatta Muhterem Nur hanımefendinin de artık bu konuda kolay kolay kendisiyle temas kurma imkanı azalmıştı. Muhteremin morali çok bozuktu, benimle dertleşti. Bizim Yeşilçamdan dostluğumuz, arkadaşlığımız var. Onun böyle dertleşmesi beni gerçekten derinden etkiledi diye konuştu.
     Gürsesin çok özel ve güzel bir kişilik olduğunu, bunun da sanatına yansıdığını belirten Büyükburç, Çok özel ve çok güzel bir sesi var. Müslüm donanımlıdır, onu her zaman tam donanımlı olarak görmüşümdür dedi.
     Müslüm Gürsesin yaşamayı seven ve hayata tutunmayı bilen bir insan olduğunu ancak son dönemde enerjisinin azaldığını anlatan Erol Büyükburç, rahatsızlığının onu zor durumda bıraktığını söyledi.
     Gürsese acil şifalar dileyen Büyükburç, Sağlığına kavuşmasını her zaman Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Güzel arkadaşım benim, güzel Müslümüm benim, güzel evladım benim. Allah sana şifalar versin. Allah seni sıhhi iyiliklerle buluştursun. Tekrar sıhhatine kavuşmanı istiyorum. Muhtereme de sabırlar diliyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Recep Bilek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sanatçı Büyükburç, Müslüm Gürsese şifa diledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER