Sanatçı Tatlıses, Şanlıurfada

Sanatçı Tatlıses, Şanlıurfada -Tatlıses, inşaatı devam eden bir camide demir bağladı


ŞANLIURFA (A.A) - Sanatçı İbrahim Tatlıses, Şanlıurfada inşaatı devam eden bir camide demir bağladı.
     Şanlıurfaya gelen Tatlıses, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner ve bazı futbolcularla bir otelde görüştü.
     Hayranlarının ilgi gösterdiği Tatlıses, daha sonra bölgenin en büyük camilerinden biri olması planlanan Paşabağı Mahallesindeki Mevlevihane Camisinin inşaat alanını gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Tatlıses, demircilik yaptığını hatırlatarak, inşatta demir bağladı.
     Onuruna verilen yemeğe de katılan Tatlıses, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bütün hayırseverleri cami inşaatına destek vermeye çağırdı.
     İnsanların ölmeden imanının sağlam olması gerektiğini ifade eden Tatlıses, "Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah maçı da (Şanlıurfaspor-Samsunspor) bugün alacağız. Akşama kadar çocuğumun doğması bekleniyor. Bir kızım olacak inşallah. Ona rağmen buradayım. Buradaki galibiyeti de ona hediye olarak götüreceğim" dedi.
     Kızının isminin sorulması üzerine Tatlıses, Kuran-ı Kerim harflerinin ilki olan Elif adını vereceğini söyledi.
     Tatlısese gezileri sırasında sanatçılar Nuri Sesigüzel ile Mahmut Tuncer de eşlik etti.
     Şanlıurfasporun yönetim kurulu üyesi olan Tatlıses, sarı-yeşilli ekibin GAP Arena Stadyumunda bugün yapacağı Samsunspor maçını izleyecek.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş - Yasin Dikme / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Sanatçı Tatlıses, Şanlıurfada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER