Sanayiciler, Nuh Naci Yazgan Üniversitesinde buluştu

Sanayiciler, Nuh Naci Yazgan Üniversitesinde buluştu


KAYSERİ (A.A) - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan sanayicileri kahvaltıda bir araya getirdi.
     Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, yaptığı konuşmada, sanayicileri üniversitelerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
     Kayseri Sanayi Odasının üniversiteleri açısından ayrı yere sahip olduğuna dikkati çeken Özhamurkar, Sayın Başkanımızı ilk ziyarete vardığımızda ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söylediler. Bu hayır işlerini yaparken para önemli ama moral de çok önemli. İnsan bir yola çıkarken arkasında kimler olduğunu da bilmek istiyor. Bu yüzden ben kendilerine şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum dedi.
     KAYSO Başkanı Mustafa Boydak da, ülkeye kazandırdıkları ilim yuvasından dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, Burada yetişecek kaliteli insanlar, memleketimizin gelişip kalkınmasına katkı sağlayacaklar. Bu işler gönül işi, hiçbir beklenti olmadan gayretle çalışılıyor. Vatandaşlardan buralar için destek istemek kolay bir şey değil aslında. Şahsen ben bunu yapamam. Ama ağabeylerimiz, arkadaşlarımız, hemşehrilerimizin katkıları ile burası büyük bir kampüs haline getirilmiş. Bundan dolayı kendilerini kutluyorum diye konuştu.
     İş dünyası olarak Nuh Naci Yazgan Üniversitesine ellerinden gelen katkıyı verdiklerini ifade eden Boydak, KAYSO üyesi sanayicilerin üniversiteye bu yıl 500 bin lira maddi destek sağlayacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Sanayiciler, Nuh Naci Yazgan Üniversitesinde buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER