Sandıklıda termal sağlık turizmi kongresi

Sandıklıda termal sağlık turizmi kongresi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Sandıklıda uluslararası katılımlı gerçekleştirilen termal sağlık turizmi kongresi gerçekleştirildi.
     Sandıklıda bir otelde gerçekleştirilen kongreye, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, yabancı konuklar ile bürokratlar katıldı.
     Vali Balkanlıoğlu, kongrede yaptığı konuşmada, yurt dışından 20 ülkeden gelen katılımcılarla termal sağlık turizmi kongrelerini gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Afyonkarahisarın 4 ayrı bölgesinde termal enerji kaynağı, termal su olduğunu anlatan Balkanlıoğlu, 5 yıldızlı otel sayısı bakımından çok şanslıyız. Dünyanın birçok bölgesine göre çok kaliteli ve güzel otellerimiz var. Hijyenik şartlarda sunulan hizmetler hem kaliteli hem de cilt güzelliği ve SPA bakımından hem de bir çok başta romatizma hastalıkları olmak üzere şifa kaynağı olan termal otellerimizde sizleri ağırlamaktan son derece mutluyuz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Sandıklıda termal sağlık turizmi kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER