Sanica Boru Elazığsporda hedef ligde kalmak

Sanica Boru Elazığsporda hedef ligde kalmak -Teknik Direktör Yılmaz Vural: -İkinci yarıdaki hedefimiz ligde kalmak, en büyük hedefimiz o -Ligde kalmak için 39 puan toplamamız gerekir. Çünkü Türkiyede ligde kalma barajını


ANTALYA (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ikinci yarıdaki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu, en büyük hedeflerinin bu olduğunu söyledi.
     Antalyanın Lara-Kundu bölgesinde devre arası hazırlıklarını sürdüren Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarına 2 Ocakta Antalyada başladıklarını belirtti.
     Kamp sürecinde bir haftayı geride bıraktıklarını, 20 Ocakta yapacakları Fenerbahçe maçına kadar hazırlıklarını sürdüreceklerini anlatan Vural, 19 Ocakta hazırlıklarını tamamlayarak kamp dönemini bitireceklerini kaydetti.
     Kamp döneminde hazırlık maçları yapacaklarını, çok yoğun bir tempoda antrenmanlarını sürdürdüklerini dile getiren Vural, Takımımızı hem fiziksel hem de taktiksel anlamda lige hazırlamaya çalışıyoruz. Takıma 5 yeni oyuncu katıldı. Kasımpaşadan kaleci Tolga, Göztepeden Önder, Eyüpspordan Eren, Kardemir Karabükspordan Mehmet ve Mersin İdmanyurdundan Mustafa Sarpı renklerimize bağladık. Ayrıca Danimarka Liginden Tidiane Saneyi de transfer ettik. 3-4 oyuncunun daha katılması yönünde çalışmalar yapıyoruz. Bu oyuncuların 1i yerli, 3ü yabancı olacak dedi.
     Daha önce Ocak ayının 2sinde transfer çalışmalarının bitmesini planladıklarını dile getiren Vural, Evdeki hesap çarşıya uymadı. Yabancı oyuncu getirmek kolay değil. Bir sürü sorun çıkıyor diye konuştu.
     İlk yarıyı iyi bir yerde bitirdiklerini, ilk 13 hafta ligin dibinde kalmış bir takım olarak sondan 3üncü sırada yer aldıklarını anımsatan Vural, kendisinin göreve geldiğinde takımın 3 puanı olduğunu, kendi döneminde ise 13 toplamayı başardıklarını belirtti.
    
     -Ligde kalma puanı 39-
    
     Yılmaz Vural, İkinci yarıdaki hedefimiz ligde kalmak, en büyük hedefimiz o. Yeterli puan ve puanlar ne ise ona ulaşmak istiyoruz. 4 maçta bir galibiyet almamız lazım. Ligi 4 ve 5 maçlık periyotlara böldük. Ligde kalmak için 39 puan toplamamız gerekir. Çünkü, Türkiyede ligde kalma barajının 39 olacağını düşünüyorum diye konuştu.
    
     -Yabancı oyunculara eleştiri-
    
     Sakat oyuncuları olmadığını bildiren Vural, şöyle devam etti:
     Yalnız Marvin 4 gün, Pascal ve Herve Tum 1 gün kampa geç geldi. Ancak Bilica hala yok, 7 günlük kamp süreci geride kaldı, oyuncudan ses seda yok. Telefonları kapalı. Korkuyoruz, Allah göstermesin başına bir şey mi geldi diye. Bilicayı merakla bekliyoruz. Bize haber vermedi, nerede olduğu belli değil. Ülkesinde mi evinde mi belli değil. Eşini arıyoruz telefonu kapalı, kendisinin de telefonu kapalı. Kimseye ulaşamıyoruz. Oyuncuya ceza mı verelim, ceza versen ne olur. Maalesef Türkiyeye gelen yabancılar burayı çiftlik sanıyorlar. Onlara göre buradaki takımlar takım değil, mahalle takımı. Gidince istedikleri zaman gelebilirler, dönebilirler. Özgülükleri var sanıyorlar. Türkiyenin hali bu, biz yaptık bunları böyle.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporda hedef ligde kalmak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER