Sanica Boru Elazığsporun Erzurum talebi reddedildi

Sanica Boru Elazığsporun Erzurum talebi reddedildi -Teknik direktör Uygun: Maçları Erzurumda oynamak istedik ama federasyonumuz, orayı talep etmiştiniz, o yüzden oradan başka yer veremiyoruz dedi. Yapacak bir şey yok mecbur İz


ERZURUM (A.A) - Sanica Boru Elazığsporun Kasımpaşa ve Bursapor maçlarını Erzurumda oynama isteği, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından reddedildi.
     Erzurumda kamp çalışmalarını tamamlayan Sanica Boru Elazığspor takımı, yarın yapacağı Trabzonspor maçı için Trabzona hareket etti.
     Teknik direktör Bülent Uygun, Palandöken Dağında konakladıkları Xanadu Otelinde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha fazla seyirci hasılatı almak için maçlarını ilk önce İzmirde oynamaya karar verdiklerini anımsattı.
     İzmirde oynanan Fenerbahçe maçında statta 45 bine yakın taraftar olduğunu ancak 20 bin civarında biletli seyirci sağlayabildiklerini dile getiren Uygun, şunları kaydetti:
     Bununla birlikte stat kirası ve hava sıcaklığı inanılmaz derecede yüksek. Bir de bununla birlikte sahalar, İzmirin kendisine yakışan sahalar değil. Statlarıyla ilgili sıkıntılar yaşıyorlar. Bunun yanında Anadolu insanı Spor Toto Süper Ligdeki bir takımı izleme şansı yakalayamıyor. O yüzden maçlarımızı Erzurumda oynamak istedik.
     Kazım Karabekir Stadyumunun değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Uygun, Buradaki stadın kullanılmasını istedik. Burada hava şartları da mükemmel. Maçları Erzurumda oynamak istedik ama federasyonumuz, orayı talep etmiştiniz, o yüzden oradan başka yer veremiyoruz dedi. Yapacak bir şey yok, mecbur İzmirde oynayacağız. Şartlar ve imkanlar ne olursa olsun bunun üstesinden geleceğiz diye konuştu.
     Maçlarını Elazığa yakın bir şehirde oynamaları gerektiğini ifade eden Uygun, sözlerini şöyle tamamladı:
     Bize en yakın şehirlerde oynamak daha mantıklı. Artık biraz proje üretmek lazım. Sabit bir şekilde bir işin üzerinde durmamak lazım. Bursaspor maçına kadar orada oynayacağız. Bursaspor maçından sonra sahamızın yetişeceği düşüncesindeyim. Hatta Bursa maçına yetişmesi konusunda çaba göstereceğiz.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş / Zekeriya Kaya
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporun Erzurum talebi reddedildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER