Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu:

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu: "Şu anda Türkiye cennet. Hakikaten Türkiyenin artık Avrupa Birliğine girmek için uğraşmasına gerek yok. AB, zaten bizim kapımıza gelecek"


KOCAELİ (A.A) - Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Türkiyenin artık Avrupa Birliğine girmek için uğraşmasına gerek olmadığını belirterek, "AB, zaten bizim kapımıza gelecek" dedi.
     Kocaeli Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneğince (KASİAD), bir otelde düzenlenen "Bir Başarı Hikayesi" programına katılan Konukoğlu, çocukluk dönemini ve iş deneyimlerini anlattı.
     15-20 yılda ulaştıkları noktaya inanamadıklarını ifade eden Konukoğlu, "Acaba bu ben miyim yoksa başkası mı- Allah bunu insana nasip ettiği zaman muhakkak belli noktalara geliyorsunuz" diye konuştu.
     Konukoğlu, Türkiyenin her alanda çok geliştiğini vurgulayarak, "Yaşım 65in içerisinde. Türkiyenin her devresini gördüm. Şu anda Türkiye cennet. Hakikaten Türkiyenin artık Avrupa Birliğine girmek için uğraşmasına gerek yok. AB, zaten bizim kapımıza gelecek" görüşünü belirtti.
     Türkiyenin IMFye borcunun kalmadığını dile getiren Konukoğlu, şunları söyledi:
     "Allaha şükür, geçen hafta borcumuz da bitti. İnanın hayatta insanın en fazla zevk aldığı şey, borcunuz bittiği zaman o senedi yırtmaktır. Tabii IMFnin senedi bende olmadığı için önümdeki gazeteyi yırttım. Duyar duymaz öyle bir rahatladım ki yarabbim bugünleri de gördük dedim. IMFnın kapısından dolanıyorduk. Ne derse onu yapıyorduk. Borçlu insan, her söyleneni yapmak zorunda kalıyor. Bazı şeyleri zorluyorsunuz ama bazı şeyleri yapamıyorsunuz. Sayın Başbakanımız ve yönetimi, bizi bugünlere getirdi. Borçsuz gidiyoruz."
    
     Muhabir: Şengül Oymak
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER